Concert CB in Moldova
|
|
Lusyk | Date: Tuesday, 2008-03-25, 7:27 PM | Message # 106 |
 Полковник
Group: Moderators
Status: Offline
| Panica, da asta dupa parerea ta nu este la tema ? da noi avem divergentze de pareri dar noi foarte la tema vorbim despre concert shi MAI ALES de faptul k el ste aminat , bilete , etc ..... Quote (Eclàir) nici nu mam gindit sa spun ca voi minciunits tu ai spus ceva de genu " suntetzi sigure k numa 6* de bilete " sau " eu nu kred k s-au vinut numa6* de bilete" la asta m-am referit !!! shi nici Harris nu are intresu sa ne minta in privintza biletelor pt k in primul rind kind kumperi biletul vezi akolo k la sun city erau nu shtiu kite pachte ku bilete vreo 3 mainka am vazut eu odata )) shi deodata itzi dai seama k akolo cam vreo 700 de bilete orikum inka sunt kit spre faza ku mama ta .... tu lamureshte-i .... k traim in Moldova shi la Moldoveni tare greu ajune k pentru prima data in viatza lor au okazia sa vada un CONCERT LIVE , a unei TRUPE BUNE , EUROPENE ..., nu de genul 3SE nu k nu ar fi buni dar in sens k nu este ceva nou shi la fel avind in vedere k traim in MD .... nu totzi au reushit timp de o luna sa stringa bani pt bilet ( 400 de lei nu sunt multzi dar nici putzini ) de aceea..... concertul nu s-a AMINAT ...... dar .... s-a ANULT shi avem o a 2 shansa sa-i vedem in octombrie daca Bilete nu se vind ne luam ramas-bun nu numa de la CB & TH dar in gnere de la concerte organizate de Harris .... ( da la noi altzi organizatori nu-s ) eu nu cred ca el dupa asta o sa mai vrea sa organizaza concerte pt noi ... iaq asha Ginditz-va foarte bine shi apoi tragetzi unele concluzii vseo eu am spus ce am avut de spus daca tu ai sa -i aratzi mamei tale datele cu cioncertul in MD pe siteurile oficiale ... nici asta n-o sa ajute??? pt k aceea este pagina lor .. kolo nimeni in afara de ei nu are acces gat ' hai norok , shi-un pai in nas amobosit sa tapez 
Message edited by Lusyk - Tuesday, 2008-03-25, 7:29 PM |
|
| |
Eclàir | Date: Wednesday, 2008-03-26, 8:11 AM | Message # 107 |
 Рядовой
Group: Users
| Quote (Lusyk) daca tu ai sa -i aratzi mamei tale datele cu cioncertul in MD pe siteurile oficiale ... nici asta n-o sa ajute???pt k aceea este pagina lor .. kolo nimeni in afara de ei nu are acces ez iam aratat shi tot deauna....ce sa fak?????a? gggggggggggggggggeu nu vreau sa intorc biletele!

|
|
| |
Klubnika_Billa | Date: Wednesday, 2008-03-26, 8:36 AM | Message # 108 |
 Генерал-полковник
Group: Super-Moderator
| Eclàir, plea...vei cumperi in octombrie! care ii problema... sau nu?
Вся жизнь как пиво, и вся суть, По жизни вовремя бухнуть!!! оО
|
|
| |
KiskaTH | Date: Wednesday, 2008-03-26, 9:20 AM | Message # 109 |
Генерал-полковник
| Quote (Klubnika_Billa) Eclàir, plea...vei cumperi in octombrie! care ii problema... sau nu? klubnika daca tu intorci nu le convinge si pe altii sa intoarca eu deja am pus scrisoarea lui harris ca lui nu-i place ca intorc biletele

|
|
| |
Klubnika_Billa | Date: Wednesday, 2008-03-26, 9:28 AM | Message # 110 |
 Генерал-полковник
| KiskaTH, eu intorc...ca-mi trebuie banii...scrie lui...ca totzi vor cumpara in august-septembrie... eu nu conving...eu vad ca fetitza are isterika...shi trebuie sa ieshim din situatzia fara isterici...daca ea nu va asculta pe mama...parintzii pot sa nu-i da voie sa duca in octombrie...voi ci nu shtitzi pe maturi sau ce?
|
|
| |
KiskaTH | Date: Wednesday, 2008-03-26, 11:31 AM | Message # 111 |
Генерал-полковник
| nu nu ca totii fa eu nu-s fetita si nimeni nare isterica....

|
|
| |
Klubnika_Billa | Date: Wednesday, 2008-03-26, 11:38 AM | Message # 112 |
 Генерал-полковник
| KiskaTH, nu spun ca tu ai isterika..dar eclair..gata cu tema asta..ma doare capul uje ku concertu aceasts
|
|
| |
Lusyk | Date: Wednesday, 2008-03-26, 6:48 PM | Message # 113 |
 Полковник
| heyyy girlele shii ku voi voi shi incepetzi a intoarce biletele shi asta o sa dea impresia k vashe lumea nu mai vre la koncert vretzi sa-l amine nafig ? eu parajaiusi de voi sincer va spun nici nu mai gasesc cuvintele necesaresa explic ...
|
|
| |
KiskaTH | Date: Thursday, 2008-03-27, 7:43 AM | Message # 114 |
Генерал-полковник
| Quote (Lusyk) heyyy girlele shii ku voi voi shiincepetzi a intoarce biletele shi asta o sa dea impresia k vashe lumea nu mai vre la koncertvretzi sa-l amine nafig ? eu parajaiusi de voisincer va spunnici nu mai gasesc cuvintele necesaresa explic ... iaca si eu de asta vorgesc

|
|
| |
Klubnika_Billa | Date: Thursday, 2008-03-27, 9:20 AM | Message # 115 |
 Генерал-полковник
| da dak parintzii ma bat cu acest bilet??? ci eu pot sa faK? eu nu vrau k ei vor intoarce biletul meu cu putere shi in octombrie nici nu mi vor da voie sa duca la concert... (shtiu exact ca 100% am greshit cu gramatika... ) ... shi ce i mai frumos? sa intorc biletul fara isterika sau nu avea shansa sa duca in octombrie? eu cred ca 1... desigur banii nu-s lor...s banii care mi-au dat priteni ... dar plea...eu intzeleg, ei nu vor k eu voi rataci banii acestea...datzi-mi e-mail lu Harris...eu voi scrie pe el ca eu VOI CUMPARA BILET IARASHI...DAR MAI TIRZIU... plea fekile... de ce noi ne certam in timp cind trebuie sa ne imprietenim ??? 
|
|
| |
Lusyk | Date: Thursday, 2008-03-27, 4:02 PM | Message # 116 |
 Полковник
| Quote (Lusyk) vretzi sa-l amine nafig ? am vrut sa zic sa-l ANULEZE prea multe emotzii .... negatice desigur Klubnika_Billa, cind fiecare ishi expune parerea , chiar daca de exemplu a mea nu coincide ku a ta sau cu a lu Eclair etc nu inseamna k ne sfadim k nu sintem kopkii mititei nu ? mai bine rugatzi-le pe Lanna Irina cind vor skrie urmatorul e-mail lui sa - i scrie despr aceasta , daca vor desigur .. .adika ka el sa shtie de faza asta k unii o sa intoarca biletele iar pe parcursul verii o sa kumpere altul offff fetelor ....
|
|
| |
Klubnika_Billa | Date: Friday, 2008-03-28, 0:58 AM | Message # 117 |
 Генерал-полковник
| Lusyk, desigur eu voi cumpara in august sau septembrie...plea ii trupa mea preferata ))) karoce...trebuie sa skriem acest message pt Harris... hai vsio))) haidem sa traim in prietenie
|
|
| |
Lusyk | Date: Friday, 2008-03-28, 5:19 AM | Message # 118 |
 Полковник
| aga .. gata facetzi ce vrei shi kum vretzi da la koncert orikum sa venitzi gata ... Pashika ( kum zice Irina) 
|
|
| |
Klubnika_Billa | Date: Friday, 2008-03-28, 5:32 AM | Message # 119 |
 Генерал-полковник
| Lusyk, Quote (Lusyk) da la koncert orikum sa venitzi ok obligator
|
|
| |