Concert CB in Moldova
|
|
KiskaTH | Date: Friday, 2008-03-21, 11:34 AM | Message # 91 |
Генерал-полковник
Group: Users
Status: Offline
| Quote (Panica) Quote (Lusyk) biletele acestea kare sunt kumparate ... o sa fie valable pt koncertul de mai tirziu !!! dar daca vrem sa intoarcem? Pia noi am spuis o mii de ori SE POATE DE INTORS SI PRIMITI BANII INNAPOI CARE-I PROBLEMA

|
|
| |
Panica | Date: Friday, 2008-03-21, 11:49 AM | Message # 92 |
Group: Removed
| KiskaTH, PUR SI SIMPLU PARINTII AU SPUS SA INTORC DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR VARA IAR O SA CUMPAR!
|
|
| |
Eclàir | Date: Friday, 2008-03-21, 1:04 PM | Message # 93 |
 Рядовой
| eu socot ca sau vindut mai multe bilete decit cum spunetsi! Cred ca problema e ca Strify are laringhit! Care nu trece asha repede! shi din aceasta cauza sa aminat! Eu vreu sa intorc biletul! Dar traiesc in Beltsi shi sa ma tirii de aici pinan Chishinau!!!gggggggggggggggggggggggg..... Sau daca sa nu il intorc ash dori garantsie ca biletul va fi valabil! toate cele lalte sunt doar CUVINTE!

Message edited by Eclàir - Friday, 2008-03-21, 1:08 PM |
|
| |
KiskaTH | Date: Friday, 2008-03-21, 1:58 PM | Message # 94 |
Генерал-полковник
| eclair mai spun o data SAU VINDED PIN LA 100 DE BILETE care nafig laringit ar fi laringit ar fi aminati si alte concerte BILETELE SE TIN LA CONCERT DE 24 OCTOMBRIE SHI VREI INCA Fetele nu le intorceti mai bine mai cumparati

|
|
| |
Panica | Date: Saturday, 2008-03-22, 2:06 PM | Message # 95 |
| KiskaTH, o de acord!!!!!!!!!!!!! Dac aveau sa se vinda muuuuulte bilete ei aveau sa vina!!!!!!!!! DECI ASA,FETELOR TERMINATI CU ASTA, VA ROG
|
|
| |
RibisaTH | Date: Sunday, 2008-03-23, 5:15 AM | Message # 96 |
 Полковник
| Calm calm fetelor!!!! Biletele ramin valabile 100% pina la concertul viitor!!!!! Sau vindut foarte putine bilete,si ei neau mai dat sansa pina pe 24 octombrie-ULTIMA SANSA!!!! Voi chiar credeti ca sa anulat din cauza laringitei lui Strify? Pai laringita lui se trateaza intro luna,dar pina pe 24 octombrie sint 6 luni!!!!!!!! Asa ca avem timp sai mai promovam la noi! La treaba!!!
Meine heilig liebe fur immer!
|
|
| |
WinkingCat | Date: Sunday, 2008-03-23, 6:06 AM | Message # 97 |
 Сержант
| of...
|
|
| |
Panica | Date: Sunday, 2008-03-23, 6:16 AM | Message # 98 |
| WinkingCat, te rog fara of!!!!!!1 Ai printer? Daca da, ap fa la printer i afisha si pe urma la xerox.... si le inclei peste tot
|
|
| |
WinkingCat | Date: Sunday, 2008-03-23, 6:18 AM | Message # 99 |
 Сержант
| Quote (Panica) WinkingCat, te rog fara of!!!!!!1 Ai printer? Daca da, ap fa la printer i afisha si pe urma la xerox.... si le inclei peste tot mai, panica! de unde crez tu k eu la scoala tzam dat tziia foile shelea cu cb? tu kiar n-ai intzeles? tre s vorbim sara...te voi suna eu...
|
|
| |
Lusyk | Date: Monday, 2008-03-24, 7:03 AM | Message # 100 |
 Полковник
Group: Moderators
| pffff EU a*&^%&$ de prihod shii ku voi ple Quote (Eclàir) mama mea spune ca asta e un lohatron! Shi ca daca concertul nu e anulat da perenesen(nu shtiu cum in rom) atunci banii nu ne vor intoarce! pe mine tata o sa ma ucida! Din cauza ca eu l-am inpus sa-mi cumpere 2 bilete! mlea ce ma inerveaza Moldova asta! totul nu e ca la cei normali, peste tot e LOHATRON auzi aishi tzie nu tzi se okupa TELERADIO MOLDOVA de koncert kare nafig lahatron shi din partea kui ? inainte de a spune ceva mai ginditzi-va shi mai informatzi-va !!!! in primul rind la noi concertul acesta nu este " v slepuiu" plus la faptul k ne spune Harris ce shi kum prin intermedul Lannei , noi si singuri putem sa vedem informatzii pe SITEURILE [[b]OFICIALE A LU CINEMA BIZARRE ..... asta " po tvoemu " tot ii lahatron ?[/b] uite la screenul acesta uite ultimile 2 tzari de jos ... . . .
Message edited by Lusyk - Monday, 2008-03-24, 7:05 AM |
|
| |
Lusyk | Date: Monday, 2008-03-24, 7:20 AM | Message # 101 |
 Полковник
Group: Moderators
| Quote (Eclàir) eu socot ca sau vindut mai multe bilete decit cum spunetsi! Cred ca problema e ca Strify are laringhit! Care nu trece asha repede! shi din aceasta cauza sa aminat! dar kum krezi kare ar fi pontul ka noi sa amagim ?? ce am avea noi de la asta ?? tu nu ai fos la sun city dar noi kind kumparam bilete vedeam kite bilete sunt sh nu erau putzine! shi daca nu krezi la urm urmei ... treaba ta... laringita se trateaza nu ushor da nici nu trebuie ani !2 saptamini este destul 2 saptamini deja demult au trekut de kid el s-a imbolnavit la noi koncertul era pe 28 shi koncertele de pe 11 aprilie deja nu sunt amiate de ce pe ale noastre le-au aminat ? PT K NU S-AU VINDUT NICI 100 DE BILETE de ceStrify a spus k problema este laringita ?? era frumos din parea lui daca ave sa spuna " in MD nu s-o vindut biletele ... noi nu ne ducem ... " normal ave sa sune , da ??? ashe reklama buna ave sa ne faca ... SUPER feteor intzelegetzi eu nu am nimik ku nici una din voi dar asha nshte pretentzii shi asha intrebari .... k eu ramin shokata kum atzi at voi bani asha am dat shi eu .. exakt asha hi ceilaltzi.... numa voi factzi asha o galagie .... ujasna putzine koncerte se AMINA in lume ??
|
|
| |
KiskaTH | Date: Monday, 2008-03-24, 9:24 AM | Message # 102 |
Генерал-полковник
| eclair citeodata immi vine sa te gitui

|
|
| |
Eclàir | Date: Tuesday, 2008-03-25, 8:30 AM | Message # 103 |
 Рядовой
| Quote (KiskaTH) eclair citeodata immi vine sa te gitui multsumesK mam staruit :D dar din ce cauza sa aminat! socot*я что-то слишком много считаю(и миняю мнение слишком часто!)* ca nu importa! principalul ca va fi concertul chiar daca putsin mai tirziu! :rolleyes: Added (2008-03-25, 8:30 Am) --------------------------------------------- Quote (Lusyk) dar kum krezi kare ar fi pontul ka noi sa amagim ?? nici nu mam gindit sa spun ca voi minciunits! cei cu tine??? despre voi nu a fost nici vorba...shi inainte de ami gruzi mitsele mai bine citeshte mai atent ca despre LOHATRON o zis mama mea! mai bine mi-ai spune cum sa-i spun sa nu intoarcem biletele??? asta e o PROBLEMA!

Message edited by Eclàir - Tuesday, 2008-03-25, 8:33 AM |
|
| |
RibisaTH | Date: Tuesday, 2008-03-25, 9:19 AM | Message # 104 |
 Полковник
| Eclair FARA LIMBA RUSA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meine heilig liebe fur immer!
|
|
| |
Panica | Date: Tuesday, 2008-03-25, 9:22 AM | Message # 105 |
| FETELOR MAI ALES Eclàir, NE INTOARCEM LA TEMA CB CONCERT IN MOLDOVA
|
|
| |