Welcome Гость | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Lusyk  
Interviu pentru Klpikonna
LusykDate: Saturday, 2008-02-16, 12:32 PM | Message # 1
Полковник
Group: Moderators
Status: Offline

01.02.2008 Graz/ Orpheum
A raspuns la intrebari Luminor pentru Kilpikonna.eu

1.Alaltaieri atzi avut primul concert. Cum a fost ?
A fost frumos ! Dar un pic cam stresant… deoarece am intirziat si nu am avut timp pentru soundcheck . Si de aceasta , pe scena ni-am simtzit ca cum am fi “ goi “ dar oricum a fost minunat shi fanii erau incintatzi.

2.Ce parere avetzi despre presa negativa si despre obiceiul presei de a isca scandaluri?
Eu cred ca stitzi de incidentul cu Tokio Hotel, din fericire acum totul este in urma ..
Presa negativa intotdeauna este acolo , atunci cind faci ceva total diferit de ceilaltzi. Dar eu vreau sa spun ca este anume ceea ce noi vrem sa facem .. asca ca este bine pentru noi .

3. Cum au fost inregistrarile?
Super ! Dar si intens ... eu si Strify ... am lucrat cu multzi oameni in diferite orase.
Noi am fost in Stockholm , in Londra, Copenhaga ..etc shi acolo inregistram. De acee a fost o experientza deosebita ... un sentiment deosebit .

4. Cum ai shi spus ... atzi inregistrat in diferite orase ...
Cum crezi , aceste orase au influentzat asupra melodiilor voastre ?
Stii ... unele melodii au fost inregistrate in Germania, dar ele nu sunt pe album.
Dar iata stilul anilor ‘80 shi trupa Depeche Mode au lasat unele amprente pe muzica engleza, de aceea shi la noi majoritatea cintecelor sunt in engleza. Anglia este neincoronata regina a muzicii Engleze.

5.Ca muzician , ce moment n-o sa-l uitzi niciodata ?
Eu cred ca aparitzia primului nostru single. Am avut un sentiment minunat , dar cin am aflat ca el s-a clasat deodata pe locul 9 in charturi , noi am fost foarte fericitzi … a fost deosebit.

6.Cine sau CE poate sa te uimeasca cu adevarat?
Eu admir oamenii care pot fi puternici. .. in felul sau….
Si asta nu numaidecit pe plan musical, dar si in viatza tot.
Si eu cred ca la mine e bine dezvoltat simtzul cunoasterii omului, pt care eu vreau sa lup. Asta poate fi mama ta , un prieten sau oricine altcineva.

7.Te-ai schimbat .... fiind in lumea muzicii?? Parerea ta ?
Eu nu cred ca m-am schimbat , dar sunt oameni care spun contrariul, dar asta doar pentru ca ei ma accepta asa cum sunt, mai ales cind esti cu moralul la pamint. Dar cind iarasi esti pe picioare , ei ishi dau seama ca tu potzi fi responsabil de problemele tale si sa le indreptzi pe calea corecta, ceea ce te ajuta sa faci ceva bun shi sa te simtzi bine.

8.A fost greu sa te prezintzi in asha stil extravagant cind atzi inceput sa purtatzi asha imbracaminte ?
O DA……Au fost o multzime de probleme, a fost destul de greu. Strify, Kiro , Yu shi indeosebi eu ...am avut o perioada destul de grea shi atrageam atentzia mai mereu .. iar asta are minusurile ei ))

9.Daca nu ar fi fost ziua de miine , ce ai face astazi?
Pai ... eu mi-ash petrece timpul cu oamenii apropiatzi mie ... ce inca ..
Pentru minte e mult mai important sa stau cu familia shi prietenii mei decit sa ma distrez pe la party-uri shi sa incerc sa reushesc totul ...

Message edited by Lusyk - Saturday, 2008-02-16, 12:38 PM

• Page 1 of 1
  • 1
Search: