De atunci cind acestea 2 trupe au aparut pe scena,ei mereu concureaza cine are mai multe fani.(mda shi prostie au spus.Shi asa stim cine _prim_KiskaTH).Luind in evedenta ca ambele trupe sunt vestiti, noi totusi dorim sa aflam cine "oleaca" e mai buna.
STILU:Din toate artisti fermani care numai au aparut( Lafee,US5,NT, shi alte _prim_KiskaTH),CB au un stil foarte neobisnuit:frezi,haine neobisnuite shi make-up pe fata.Credeti ori nu,CB sunt inspirati cu cultura iapona Visual Key:fata e alba ca zapada + make-up ca adaugator.
PARERI:Dupa prima vedere,baietii arata ca papusii din farfor ( xDD).Dar cind ei incep sa arate un show adevarat pe cena,parerea asta deodata dispare.Ambele trupe au mult in comun:amindoua au avut copilarie grea,legata de look-ul lora.Dar ei au ramas cu parerea sa shi au convingat oamenii ca trebuie sa sii ceea ce esti.
TAINE:Nimeni nu stie numele lora adevarate shi datele de nastere,ca paparatti sa nu deranjeze famiile lora.( mda inca o prostie,demult noi stim numele lora shi citi ani au_prim_KiskaTH)
MUZIKA:In afara de look-ul,baietii au aratat ca pot sa faca muzika in care ei au amesticar pop,rock,glam.Ei fac mizuri la tot ce nimereste sub mina,shi sunt inspirati su Visual Key.
CONCLUZIE:nNecatind faptul ca acestea 2 trupe sunt la fel de popelarI9hai ne gonite TH 4ever =) _prim_KiskaTH),locul 1 noi ii dal lui CINEMA BIZARRE (duceti-va-n cur idiotii _prim_KiskaTH).FiEcare din trupa are stilul sau shi pareri despre viata.Din alta parte TH arata ca (подтанцовка) lui Bill.Baietii din TH trebuie sa lucreze la individualizmu sau.( n-am cuvinte...numai ginduri shi cei cu prostii _prim_KiskaTH)
Tradus de KiskaTH
Special pentu http://cinemabizarremd.ucoz.com/ Parerea mea:mie deloc nu mi-a placut artikolu.Eu sunt fana TH shi CB.CB nu au crescut pin la TH...TH exista multe ani fac o muzika buna,CB numai au aparutshi nish cum nu au fani mai multe ca TH.De la inceput Bill era primu care a deschis drumul lui alte trupe din Germanya,shi datorita lui TH Germanya e vestita cu muzika shi cu artisti.Ei nu se prefac ca cei din CB shi sunt ceea ce sunt(sorry fanilor CB).Lu cei din CB stilul ii fac stilistii,menegerii shi cultuta,shi la scena ei nu-s ceea ce in viata! Caroce mi-e nu mi-a placut deloc!Va rog fanii CB pe cine i-am suparat nu va suparati,e doar parera mea.