Welcome Гость | RSS
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Konfetka  
Message from Strify
KiskaTHDate: Saturday, 2008-03-08, 9:57 AM | Message # 1
Генерал-полковник
Group: Users
Status: Offline

Am intrat exact sa sciem citeva cuvinte.
Numai ce ne-am intors din Luxendurg!
Zilele trecute erau foarte amuzante,iar lupta pentru eurovizion,a fost o scoala buna pentru noi.

Vreau sa spun la toti oameni care retraiesc pentru ca noi n-am cistigat,ca asta o fost o idee amuzanta,si sa va spun cinstit eu nish nu ma gindeam sa cistigam!
Dar era o idee buna sa participam!sunt fericit pentru "No angels".
Si terminat sa vorbiti ca fetele(o doo fetele =D starusentii na) n-au meritat,ei au cintat foarte bine si au avut grija de mine,caci sunt bolnav cu laringit(chiar l-au ajutat).

Si credetima noi mult am cistigat(chiar daca n-am cistigat concursul).
Pina acuma ma doare gitu,si mie nu-mi se poate sa vorbesc o saptamina(mititelu=(),deaceea ca glasul meu total o sa strice(sorry pt traducere)... si credeti-ma e foarte greu sa nu vorbesti cind te inconjoara atita lume!

Eu n-am cintat prea bine,dar eu ma mindresc cu mine=)caci repetitiile erau (polnim derimom xD hz cum sa traduc),si mie chiar la repetitie nu mi-au dat voie sa cint.

Eu stiu ca pot cinta foarte bine,daca breti dovezi,veniti la concertele noastre.Si nu uitati ca eu nu-s ideal,chiar daca uneori si asa arat.Voi ignorati asta.

Acuma noi ne gindim numai la turul si chiar am pregatit ceva=)
Asteptati...si multumesc pentru suportul vostru.
La revedere.Strify

Tradus de KiskaTH
Special pentru http://cinemabizarremd.ucoz.com/

LannaDate: Wednesday, 2008-03-19, 3:33 PM | Message # 2
Administrator
Group: Administrator
offf sarakutzu...mi-i jale de el...il durea gitul....off ce au totzi ca se imbolnavesk de laringita??? fie

KiskaTHDate: Wednesday, 2008-03-19, 3:36 PM | Message # 3
Генерал-полковник
Group: Users
nush((eu pentru Bill mai mult retraiesc de concert vaapse tak mai degraba ma duc in russia sau ucrraina(((pn la octombrie eu numai shi m-am oprit sa boshesc cry

• Page 1 of 1
  • 1
Search: